starnieuws

Inbraak in scene gezet door jongere broer benadeelde

09 Jun, 18:43
S.J. (23) en de twee helers A.J. (30) en H.N. (36) zijn door de politie van het bureau Santo Boma aangehouden. Uit het onderzoek is gebleken dat een inbraak in scene is gezet. Een jongere broer van de aangeefster heeft geld en sieraden gestolen. De helers zijn heengezonden terwijl S.J. in verzekering is gesteld.

De politie deed na melding van de inbraak de plek aan voor onderzoek. De aangeefster was tijdens de inbraak niet thuis. Er is een groot bedrag in SRD, vreemde valuta en sieraden gestolen. Aan de hand van de aangetroffen sporen, vermoedden de wetsdienaren dat het om een in scene gezette inbraak moest gaan. 

De jongere broer van de vrouw werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij een volmondige bekentenis heeft afgelegd. Het grootste deel van het gestolen geld en sieraden zijn achterhaald, meldt de politie Public Relations. 

Op aanwijzing van S.J. zijn de twee helers A.J. en H.N. die hem hulp hadden geboden bij het plegen van het strafbare feit aangehouden. Op deze helers is eveneens een deel van de buit aangetroffen en in beslag genomen.


Advertentie

Wednesday 19 June
Tuesday 18 June
Monday 17 June