starnieuws

Man ingerekend voor drugs in postpakket

09 Jun, 12:44
De Narcotica Brigade heeft op verschillende adressen in Paramaribo postverzenders op hun respectievelijke woon- en verblijfplaats opgespoord. Van de drie personen die zijn aangehouden, zijn twee heengezonden en één is in verzekering gesteld.

Op één der adressen is de 24 jarige verdachte W.M. aangehouden, die een doos ter verzending had aangeboden waarin vermoedelijk cocaïne was verstopt. Deze verdachte overlegde vervolgens een document aan de politie waaruit bleek dat zijn I.D. kaart in ongerede is geraakt, waardoor W.M. na afstemming met het Openbaar Ministerie is heengezonden.

Verder was de 29-jarige postverzendster E.G. eveneens in de kraag gevat. Deze verdachte had op verzoek van haar partner een doos ter verzending bij één van de postbedrijven aangeboden. Bij controle door de douane werd er cocaïne in vloeibare vorm in de doos aangetroffen, meldt de politie Public Relations.

Op aanwijzing van E.G. werd haar partner R.G. aangehouden. Na verhoor werd de vrouw na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl de verdachte R.G. in verzekering is gesteld.


Advertentie

Wednesday 19 June
Tuesday 18 June
Monday 17 June