starnieuws

Trustbank Amanah lanceert Digital Self Service Desk

16 May, 23:04

De launch van de eerste Digital Self Service Desk woensdag. De openingshandeling werd verricht door Branch Manager Nicole Tjin en Trustbank Amanah CEO Maureen Badjoeri.
Trustbank Amanah heeft haar innovatieve Digital Self Service Desk, de allereerste in Suriname, gelanceerd. Dit innovatieve platform zal het bankenlandschap herdefiniëren door klanten met absoluut gemak en zonder wachttijd, volledig beheer te bieden over hun financiële transacties, deelt de bank mee.

De Digital Self Service Desk is uitgerust met de nieuwste digitale technologie met de navolgende opties voor haar klanten:
• Directe onboarding: Met het gestroomlijnde digitale onboardingsproces, is een rekening openen nu zo simpel met een paar tikken!
• Geld overmaken: Klanten kunnen online overmakingen veilig en snel doen en betalingen naar behoefte te beheren.
• Bankafschriften direct afdrukken: Indien nodig kunnen de recentste dagafschriften ter plekke zonder enige kosten worden uitgeprint.

"Trustbank Amanah zet zich in om innovatieve oplossingen te bieden die niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, maar deze overtreffen. Deze Digital Self Service Desk is meer dan alleen een gemak - het is een nieuwe manier van bankieren, die onze klanten in staat stelt hun financiën op hun eigen comfort, snel en veilig te beheren. Deze dienst is mede ter bevordering van financial inclusion”, laat Maureen Badjoeri, de CEO van Trustbank Amanah, optekenen.


Advertentie