starnieuws

15-jarig meisje seksueel misbruikt; daders ingesloten

16 Sep, 19:23
De verdachten L.J. (18) en S.W. (34) zijn door de politie van het bureau Domburg aan de Waterkant te Domburg, in de boeien geslagen.

Het tweetal wordt ervan verdacht de 15-jarige T.N. seksueel te hebben misbruikt. De vader van het slachtoffer deed aangifte ter zake op het voornoemde politiebureau, nadat zijn dochter zonder toestemming uit huis was gegaan en betrapt werd bij het weer betreden van de woning. 

De politie stelde direct een onderzoek in waaruit is gebleken dat het tienermeisje een afspraak had gemaakt met de verdachte L.J. om een beetje rond te gaan rijden. Vergezeld van S.W. reden zij op een bepaald moment naar een pension, waarbij zowel L.J. en S.W. haar seksueel hebben misbruikt. 

Na hun daad reden zij terug en zette het slachtoffer in de directe omgeving van haar woning af. Het gelukte de wetsdienaren de twee verdachten niet ver van het politiebureau Domburg ter hoogte van de Waterkant aldaar, aan te houden. Hierna werd het tweetal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten L.J. en S.W. door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken, meldt de politie Public Relations.

Advertentie

Tuesday 26 September
Monday 25 September
Sunday 24 September