starnieuws

Sefanja Hok Ahin, nieuwe voorzitter SPA jongerenbestuur

23 Feb, 16:57

Het nieuwe bestuur van de jongerenafdeling van de SPA. Van l-r: Emile Castelen, Silvien Hokstam, voorzitter Sefanja Hok Ahin, Sanura Amimba en Tamanisha van Engel.
De Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) heeft een nieuw jongerenbestuur, dat geleid wordt door Sefanja Hok Ahin. Het bestuur, dat donderdagavond is gekozen, zal zich inzetten om jong Suriname te betrekken bij de ontwikkeling van het land. De bestuursleden zijn vastbesloten om samen te werken voor een betere toekomst.

De bestuursverkiezing van de jongerenafdeling is onderdeel van een bredere vernieuwing van de partijstructuren. De verkiezingscommissie bestond uit partijvoorzitter Guno Castelen, Wayne Telgt en Clarita Oosterwolde. Castelen benadrukte dat de normen, waarden en fundamenten van de SPA aan de gekozen leden. Hij moedigde hen aan zelfstandig activiteiten te organiseren om de partij te promoten en de gemeenschap te dienen. "U bent niet bestuur voor Paramaribo maar voor heel Suriname".

Telgt, die onlangs is toegetreden tot de SPA en kaderlid is, spoorde de jongeren aan om niet te wachten op het centrale bestuur, maar actief de boodschap van de SPA te verspreiden en jongeren bewust te maken van hun rol in de ontwikkeling van Suriname. "Zorgt u ervoor dat elk district heel snel een nieuw jongerenbestuur heeft. Praat met uw vrienden op school in de buurt. Vertel ze waarvoor de SPA staat. Wij zullen u ondersteunen", zei Telgt. Oosterwolde, ook secretaris van de afdeling Paramaribo van de SPA, benadrukte het belang van het werk van het jongerenbestuur.

Van het bestuur maken verder deel uit: Silvien Hokstam (ondervoorzitter), Tamanisha van Engel (1e secretaris), Sanura Amimba (2e secretaris) en Emile Castelen (penningmeester). Het bestuur zal zich verder aanvullen, meldt de SPA in een persbericht.

Advertentie

Saturday 13 April
Friday 12 April
Thursday 11 April