starnieuws

Somohardjo verwelkomt cabaretier Sally en Vismale in PL

23 Feb, 02:56

Steven Vismale (links) en cabaretier Sally (Rubesh Kartopawiro) zijn officieel toegetreden tot Pertjajah Luhur.
Pertjajah Luhur (PL) voorzitter Paul Somohardjo is ingenomen met het lidmaatschap van cabaretier Sally van Sambel Trasie (Rubesh Kartopawiro) en Louis Vismale van 1 voor 12. Zij werden tijdens de ressortmeeting in Saramacca en Para gepresenteerd aan de samenleving. Zowel Sally als Vismale kiezen voor de PL, omdat zij zich kunnen terugvinden in de ideologie van de partij. Somohardjo is erg tevreden met deze twee aanwinsten. “Zij hebben alles, zij hebben niks meer nodig en toch joinen ze de PL".

Sally vindt dat de PL een pionier is in de politiek. Ze voelt zich aangetrokken door de vele sociale projecten. Een andere reden waarom Sally besloten heeft de politiek in te gaan is, omdat zij meer voor het Surinaamse volk wil betekenen. Zij zegt de politiek 20 jaren vanuit de zijlijn te hebben gevolgd. “En eerlijk gezegd, het gaat niet goed in de politiek hier in Suriname. Den man no set en lek fa den be musu”. Zij wenst niet nog 20 jaren toe te kijken en nog weer 20 jaren zitten klagen.” Daarom heeft zij gemeend om met haar intrede in de politiek daar verandering in te willen brengen.

Vismale geeft aan dat de Sociale kracht van de PL hem het besluit heeft doen nemen om zich aan te sluiten bij de partij. Samen met de PL hoopt hij veel meer hulpbehoevenden te kunnen bereiken en helpen. De PL kan altijd op zijn steun en kracht rekenen in het belang van de armoedebestrijding voor de minder draagkrachtigen. 


Advertentie

Saturday 13 April
Friday 12 April
Thursday 11 April