starnieuws

Vader die dochter seksueel wilde misbruiken, ingesloten

09 Dec, 22:46

P.C. (53) is aangehouden door de politie van bureau Rijsdijk. Hij heeft gepoogd zijn 35-jarige dochter seksueel te misbruiken. Het slachtoffer heeft aangifte tegen hem gedaan. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de vader de slaapkamer van zijn dochter binnendrong, waarbij hij de aangeefster seksueel wilde misbruiken.


De vrouw stribbelde tegen en werd daarbij door de verdachte bedreigd haar te verwonden indien zij niet zou meewerken. Het slachtoffer schreeuwde om hulp, waardoor de verdachte zijn seksuele lusten niet kon botvieren en het hazenpad koos. Verder hield de aangeefster de politie voor dat de man meerdere vonnissen voor soortgelijke strafbare feiten op zijn naam heeft staan, meldt de politie Public Relations.

Terwijl de dochter aangifte deed tegen haar vader, liep hij voorbij het politiebureau en werd direct door de wetsdienaren in de boeien geslagen. Hij bleek diep in het glaasje te hebben gekeken, waarna hij ter ontnuchtering werd opgehouden. Nadat hij nuchter was, is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie ter zake poging seksueel misbruik en bedreiging door de politie in verzekering gesteld.

Advertentie

Saturday 24 February
Friday 23 February
Thursday 22 February