starnieuws

Ramdin voert gesprek met CEO Saudi Development Fund

17 Nov, 15:17

De CEO van SDF, Sultan Abdulrahman Al-Marshad en minister Albert Ramdin hebben ontmoeting over intensiveren samenwerking.
De regering wil de samenwerking met het Saudi Development Fund (SDF) versterken. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking had vandaag een gesprek met CEO, sultan Abdulrahman Al-Marshad.

De SDF heeft aangegeven de samenwerking met Suriname te willen intensiveren door een scoping team met experts naar het land te sturen. De projecten waarop de samenwerking zich richt, zijn zorgvuldig geselecteerd om directe verbeteringen te brengen in het dagelijks leven van het Surinaamse volk, meldt de Communicatiedienst Suriname.

De focus van het gesprek lag op het versterken van samenwerking over essentiële kwesties, waaronder het rehabiliteren van straten en het verschaffen van fondsen voor huizenbouw. Minister Ramdin benadrukt het belang van deze samenwerking en sprak waardering uit voor de bereidheid van Sultan Abdulrahman Al-Marshad en de SDF om expertise in te zetten voor positieve impact in Suriname. 

Namens de regering van Suriname zal de bewindsman Al-Marshad formeel uitnodigen voor een bezoek om de samenwerking verder te bespreken en concrete stappen te zetten.

Advertentie

Saturday 22 June
Friday 21 June
Thursday 20 June