starnieuws

Jetair continueert vluchten; vliegtuig gecertificeerd

16 Sep, 05:34
De Curaçaose luchtvaartmaatschappij Jetair zal de vluchten tussen Suriname en Curaçao niet stopzetten. Eerder was aangekondigd dat vanaf 18 oktober de vluchten tijdelijk stopgezet zouden worden. Er is nu echter een oplossing gevonden, waardoor de operatie normaal voortgang zal vinden, maakt de directie van de luchtvaartmaatschappij bekend. 

Jetair heeft besloten het vliegtuig met de registratie PJ-JAC voorgoed uit de running te halen. Vrijdag is voor het toestel met registratie PJ-JAB het certificate of airworthiness ontvangen. Dit vliegtuig is luchtwaardig verklaard en alle vluchten van Jetair kunnen worden uitgevoerd, legt juridisch vertegenwoordiger Humphrey Schurman uit.

Fly Al. Ways had de operatie overgenomen, maar het is nu niet meer noodzakelijk. Jetair is de directie en medewerkers van Fly All Ways erkentelijk voor de goede service die  aan de passagiers is geboden. Vanaf nu zal de PJ-JAB de vluchten van Jetair uitvoeren.

Jetair is bezig met het aantrekken van nieuwe vliegtuigen die op termijn het fokker vliegtuig PJ-JAB zullen vervangen. Behalve de bestemmingen die Jetair reeds aandoet, komen er bestemmingen bij. De destinaties die Jetair op dit moment onderhoudt blijven gecontinueerd. Het gaat om Sint Maarten, Medellin-Colombia, Paramaribo en Kingston, Jamaica. Per 1 november zullen Bonaire en Aruba aan het schema worden toegevoegd.

Advertentie

Friday 21 June
Thursday 20 June