starnieuws

Drie verkeersdoden genoteerd afgelopen weekend

06 May, 00:44

Het voertuig dat betrokken was bij de dodelijke aanrijding te Garnizoenspad zondagavond.
In het afgelopen weekend hebben drie personen het leven gelaten in het verkeer. Zondagavond is een voetganger dodelijk geraakt te Garnizoenspad. Hij is aangereden door een personenauto. Wat zich precies heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk.

De 31-jarige K.J. is zaterdag na aanrijding met een vrachtwagen aan de Bomaweg, overleden. Het gaat om een  aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen. Vrachtwagenbestuurder R.K. (39) reed over de Bomaweg toen de personenauto door tot nog toe onbekenden redenen op de rijhelft van de vrachtwagen kwam met als gevolg de aanrijding. Het vermoeden bestaat dat K.J. met een  vrij hoge snelheid reed en was na de aanrijding vrijwel op slag dood volgens de politie Public Relations.

Autobestuurder L.H. (35) reed zaterdag over de Anton Dragtenweg, terwijl de voetganger volgens verklaringen van ooggetuigen in tegenovergestelde richting waggelend op de linker rijhelft liep. De autobestuurder reed voetganger aan, met het voor hem noodlottig  gevolg. De bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel. 

Alle drie ontzielde lichamen zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.


Advertentie

Saturday 18 May
Friday 17 May
Thursday 16 May