starnieuws

Santokhi geniet van lekkere Double B's BBQ in Miami

27 Oct, 02:54

President Chan Santokhi heeft in Miami een bezoek gebracht aan Double B's BBQ van vechter tevens ondernemer Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik. (Foto: Kabinet van de President)
President Chan Santokhi heeft zaterdag een speciaal bezoek gebracht aan ‘Double B's BBQ’ in Miami, de eetgelegenheid van de Surinaamse UFC-vechter en ondernemer, Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik. De president is op doorreis naar de COP16 die gehouden wordt in Cali, Colombia.

Het staatshoofd laat via de Communicatiedienst Suriname weten zeer trots te zijn op Bigi Boy, die naast zijn indrukwekkende carrière in de gevechtsport ook de stap heeft gezet naar ondernemerschap. “Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen, waarbij Bigi Boy zijn Surinaamse roots eer aandoet door met zijn bedrijf een nieuwe weg in te slaan”. 

In een gezellige sfeer kon Santokhi ook genieten van de heerlijke barbecue en burgers die Double B's BBQ aanbiedt. “Ik ben ervan overtuigd dat het voorbeeld van Bigi Boy als inspiratie kan dienen voor Surinaamse ondernemers thuis en in het buitenland”, vervolgde het staatshoofd. “Ondernemerschap is een belangrijke sleutel voor ontwikkeling.” De president benadrukte dat de regering hiervoor de nodige voorwaarden zal blijven scheppen. “Samen gaan wij door op het pad van duurzame ontwikkeling”.

Advertentie
Kuldipsingh NV in alle winkels

Sunday 27 October
Saturday 26 October
Friday 25 October