starnieuws

Familie in woning beroofd en mishandeld

22 Sep 2021, 08:17
Een familie is vanochtend overrompeld in haar woning aan de Soeraghweg. Vier gemaskerde mannen, die gewapend waren met vuistvuurwapens en jachtgeweren, forceerden een deur om het huis binnen te gaan.

Twee van de slachtoffers liepen letsel op en moesten met de ambulance worden vervoerd. In het huis was er een 58-jarige ondernemer die beroofd is van SRD 24.500, US$ 300 en een ring. Een van de indringers heeft hem met de kolf van een wapen geslagen op het hoofd waardoor de ondernemer verwonding aan het hoofd heeft opgelopen.

Verder waren er een vrouw en twee jongemannen (21 en 23) in het huis. Van de 48-jarige vrouw is SRD 500, US$ 150 en een paspoort gestolen. Zij had snijwonden aan haar kin en lippen. Van een van de jongemannen zijn twee laptops weggenomen en van de andere een telefoon.

De vriendin van een van de slachtoffers belde de politie op. Zij was eerder aan het videocallen met de vriend en viel in slaap. Zij schrok wakker toen haar vriend in worsteling was met een van de criminelen.  


Advertentie

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April