starnieuws

Nog twee verdachten gezocht in roversbende Engelweg

07 May 2016, 20:19
Met de aanhouding van Tamiera H. (21) is het aantal verdachten in de roofmoordzaak van de Engelweg geklommen naar vijf. Tamiera is de tweede vrouw die in deze zaak waarbij een bejaarde vrouw om het leven is gebracht, is ingesloten.

De politie zoekt nog twee verdachten die samen met deze vijf meerdere inbraken op hun kerfstok hebben. De ingesloten verdachten hebben hun betrokkenheid bij de roofmoord aan de Engelweg bekend. Uit het onderzoek is gebleken dat de bende meerdere gekwalificeerde diefstallen en diefstallen met geweldpleging heeft gepleegd. Met hun bekentenissen is er opheldering gebracht in elf inbraken die deze groep met de twee gezochte kompanen heeft gepleegd. Het gaat om inbraken te Paranam, aan de Cassialaan, te Dijkveld, het PWB- en Hannaslust project.

Onder de ingesloten verdachten is ook een familielid van het slachtoffer van de Engelweg. Aan de hand van de bekentenissen heeft de politie drie helers opgebracht op wie enkele van de gestolen goederen zijn teruggevonden. De helers zijn na verhoor heengezonden.

Advertentie

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April