starnieuws

Somohardjo presenteert Sapoen als presidentskandidaat

06 Dec 2014, 21:50

Raymond Sapoen, presidentskandidaat van PL
Zoals werd verwacht, is ondervoorzitter Raymond Sapoen van Pertjajah Luhur (PL) door partijvoorzitter Paul Somohardjo, voorgedragen als presidentskandidaat. Hij gelooft in de Almachtige, hij is integer, is jong, universitair geschoold en heeft geen strafblad, niet eens een bekeuring", zei Somohardjo zojuist op de feestvergadering ter ere van de zestiende verjaardag van de partij. Ook de verkiezingscampagne van PL is vanavond ingeluid.

Somohardjo merkte op dat ook andere partijen in de samenwerking presidentskandidaten naar voren hebben geschoven. Hij heeft geen enkele moeite met de voordracht van Celsius Waterberg, voorzitter van de BEP en Chan Santokhi, leider van de VHP. Ook als eventueel de NPS-voorzitter Gregory Rusland wordt voorgedragen voor deze functie, is dat geen enkel probleem voor Somohardjo. Zij voldoen allemaal aan de eisen van de PL.

Sapoen die naar het podium werd geroepen door de partijvoorzitter, zei dat de samenwerkende partijen, die voorlopig G 7 worden genoemd, klaar zijn om op 26 mei 2015 de regeermacht over te nemen. "Ik sta hier met gevoelens van trots en dankbaarheid. Ik weet hoeveel wij het afgelopen jaar hebben moeten meemaken, maar wij hebben ons er doorheen geslagen. Wij hebben onze eenheid gedemonstreerd", zei Sapoen. Hij is ervan overtuigd dat door de samenwerking de verkiezingswinst binnen is.

Advertentie

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April