starnieuws

Politie houdt verdachte van moord aan

07 Oct 2014, 17:00
F.A. (30) is door de politie in verzekering gesteld. Hij wordt ervan verdacht John W. (58) zodanige letsels te hebben toegebracht, dat is komen te overlijden.
Het slachtoffer was als beheerder werkzaam bij Suralco. Het drama heeft zich voorgedaan op het complex van Suralco, in het district Brokopondo. Er is aangifte gedaan van vermissing van de beheerder, door een collega van hem.

Het ontzielde lichaam van de John W. is op vrijdag 3 oktober door de politie aangetroffen op ongeveer 20 meters verwijderd van de woning van de beheerder. Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek. Dit meldt de politie Public Relations vandaag.

Volgens verklaringen van de verdachte was hij naar de woning van de beheerder geweest om te vragen of deze een werk voor hem had. John W. hield hem voor dat er geen werk voor hem was. Op een bepaald moment ontstond er een worsteling tussen de twee, waarbij de verdachte, de beheerder met een steen een aantal malen sloeg op het hoofd, waardoor deze kwam te overlijden.

Advertentie

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April