starnieuws

VHP maakt kiezer warm voor stembusgang

26 Mar 2014, 20:00

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi tijdens een huisbezoek in Rahemal en Tuinstad. (Foto: VHP)
Maak gebruik van je democratisch recht om je persoonsgegevens te controleren op de kiezerslijsten. Maak ook je identiteitskaart in orde, als die ongeldig is. Zo heeft VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi de bewoners van Rahemal en Tuinstad aangespoord tijdens zijn meet-the-people-campagne.

Met het oog op de algemene verkiezingen over 14 maanden is de politieke partij bezig huis-aan-huisbezoeken af te leggen om de visie en doelen van de organisatie persoonlijk over te brengen aan de kiezers. Met deze actie probeert de partij de kiezers te betrekken bij het verkiezingsproces en hen te motiveren naar de stembus te gaan.

Santokhi heeft de bewoners gevraagd alert te zijn voor de handelingen die de regering pleegt. Hij heeft het belang van de bijdrage van elke kiezer om verandering te brengen in ’s landsbestuur benadrukt. De politieke leider vindt dat de regering alle ruimte en mogelijkheden heeft gehad om ontwikkeling te brengen, maar dat ze daarin heeft gefaald.

De bewoners van Rahemal en Tuinstad zeggen dat ze zich onveilig voelen door de toename van criminaliteit in hun gebied. Ook het grondprobleem van Rahemal, waarbij gronden zijn uitgegeven aan partijloyalisten, baart hen zorgen.

Kernbesturen
Naast de meet-the-people-campagne die voortgaat, heeft de VHP zondag 31 kernbesturen gekozen in het district Wanica. Volgens hoofdbestuurslid Radjkoemar Randjietsing zijn de voorbereidingen en de verkiezingen vlot verlopen. In de kernbesturen zouden ook niet tradionele VHP’ers zijn vertegenwoordigd.

Advertentie

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April