starnieuws

Buien voorspeld in de avond en zaterdag

29 Mar, 19:06
Tijdens de avond en nacht kunnen er lokaal buien voorkomen, vooral in het binnenland, soms met onweer en windstoten. Een intense onweersbui is niet uit te sluiten. Naarmate de avond vordert, zullen de buien afnemen. Tegen het einde van de nacht kan er plaatselijk nevel of mist ontstaan,met name in bosrijke gebieden.

Zaterdagochtend kunnen op sommige plaatsen lichte regenbuien voorkomen. In de middag en vroege avond zullen er perioden zijn met lichte tot matige buien, af en toe gepaard gaand met onweer en windstoten. Op enkele plaatsen kunnen deze buien kortstondig intenser worden, meldt de Meteorologische Dienst Suriname.

Waarschuwing zaterdag: Langs de kust kan het af en toe winderig zijn, soms met enkele windstoten. De buien gaan mogelijk gepaard met windstoten. In het binnenland is er kans op een zware onweersbui.

Wind:
Varieert tussen het noordoosten en zuidoosten, met snelheden die oplopen tot 22km/u. Kort vóór en tijdens de buien een toename van de windsnelheid, soms met enkele windstoten, met tijdelijk toename tot maximaal 45 km/u.

Temperatuur:
Maximaal 35˚C en minimaal 23˚C.

Zonsopkomst: 06.39 uur. Zonsondergang: 18.50 uur.

Advertentie

Sunday 28 April
Saturday 27 April
Friday 26 April