starnieuws

Isaacs en Kioe A Sen oriënteren zich bij 'Operatie Zero Tolerance'

28 Apr, 03:05

Korpschef Bryan Isaacs en de bevelhebber van het Nationaal Leger, Werner Kioe A Sen, oriënteren zich bij 'Operatie Zero Tolerance'. (Foto: KPS Public Relations)
Korpschef Bryan Isaacs en bevelhebber van het Nationaal Leger Werner Kioe A Sen hebben zich zaterdag georiënteerd bij de medewerkers die belast zijn met de coördinatie en aansturing van Operatie Zero Tolerance. Zij zijn ingenomen met de resultaten en hebben de eenheden gecomplimenteerd en geïnstrueerd om keihard door te gaan met de veiligheidshandhaving.

Deze operatie heeft tot doel om het veiligheidsgevoel van de samenleving te verhogen en verdachten die worden opgespoord, in te rekenen. Isaacs en Kioe A Sen hebben het Coördinatie Team van het KPS bezocht. Vervolgens werd het Joint Operations Centrum van het Nationaal Leger bezocht. Met hen is het resultaat van Operatie Zero Tolerance besproken. 

De toppers van de gewapende machten hebben zich ook georiënteerd tijdens de praktische uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij werden de medewerkers een hart onder de riem gestoken voor het goede werk dat ze verzetten om de veiligheid van de samenleving te waarborgen. 

De operaties die gaande zijn in het binnenland zullen worden aangescherpt, waarbij strakker zal worden opgetreden, meldt de politie Public Relations. 

De functionarissen doen een dringende oproep aan de samenleving om een bijdrage te leveren aan de handhaving van de veiligheid door informatie over ongeregeldheden en strafbare feiten te delen met het Command Center via 115, de Tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.

Advertentie