starnieuws

Reactie op geschrijf van Idris Naipal

10 Nov 2018, 22:58
Ik ken die Idris Naipal niet dus ik ga af op wat ik uit het artikel lees van een politieke opportunist. Om de petitie van de Bond Belangen Behartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) te willen misbruiken om zijn baas welgezind te zijn, is pijnlijk omdat zijn baas hem blijkbaar niet alles vertelt.

Wat de directeur van het Kabinet van de President voor de gepensioneerden heeft bereikt, is een logisch gevolg van de plaats van zijn functie ten opzichte van de president. Hij is ambtshalve ondergeschikt aan de president.

Wanneer je in staat bent om een bij Staatsbesluit vastgesteld recht van de gepensioneerden op een technisch correcte en direct uitvoerbare wijze voor te leggen, aan het bevoegde gezag dan bereik je resultaten, ja.

Al dat lafhartig gebabbel sinds 2011 tot 2015 over de uitvoering van het Staatsbesluit over de welvaartsvaste pensioenen, is nooit eerder zo aangepakt en heeft Bouterse als president ook nooit eerder op deze wijze bereikt.

Wat regering Bouterse/Ameerali en regering Bouterse/Adhin, in 8 jaar tijd
niet hebben kunnen klaarspelen, heeft Eugène, in zijn eentje klaargespeeld, aldus een passage uit dat geschrijf van Naipal. Hij vraagt zichzelf af of Van der San zo machtig en invloedrijk is of als er een addertje onder het gras schuilt.

Van der San gelooft in rechtvaardigheid en is in staat ook daar naar te leven, hij is niet invloedrijk, maar gebruikt zijn kennis en geen kennissen, omdat zij die invloedrijk en machtig denken te zijn, meestal corrupte personen zijn.

Inzicht en kennis van zaken zijn voldoende binnen het Openbaar Bestuur om successen te boeken. In de politiek zijn macht en invloed van belang en dat zullen wij binnenkort in 2020 meemaken. Dan zal blijken of Van der San invloedrijk is.


Eugène van der San

Advertentie

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April