starnieuws

Gewapende bende slaat toe bij cambio

24 May 2014, 09:10
Een cambio aan de Franchepanestraat is vanmorgen het slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval. Omstreeks 8 uur vanmorgen hebben vier tot zes zwaar gewapende gemaskerde mannen de cambio rond openingstijd beroofd. Ze hebben een groot bedrag in SRD en vreemde valuta buitgemaakt.

De overval was goed in elkaar gezet. Op het tijdstip van de beroving stond een geldtransportwagen klaar om geld te leveren voor de cambio. Precies op dat moment heeft de criminele bende toegeslagen. Volgens de medewerkers ging het er zeer professioneel en gewelddadig aan toe.

Een beveiligingsman moest slagen aan zijn hoofd incasseren. Hij heeft letsels aan zijn hoofd opgelopen en is voor medische behandeling weggevoerd met de ambulance. Volgens een politierechercheur heeft deze roofoverval veel gelijkenissen met de manier waarop de bende Goedhart te werk ging. Opmerkelijk is dat de criminelen zich tijdens deze roofoverval verplaatsten in een rood gelakte personenauto van het merk Paso met een overheidskentekenplaat.

Na hun daad zijn ze met het voertuig richting Bersabalaan gereden waarna ze zijn overgestapt in een zwart gelakte voertuig. Het voertuig waarmee de roofoverval is gepleegd is daar in brand gestoken.


Ala-D Media

Advertentie

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April