starnieuws

Man ingesloten voor bedreiging met de dood

08 Jul, 16:54
De politie van het bureau Livorno heeft R.S. (45) aangehouden. Tegen hem heeft A.F. (61) aangifte gedaan. Hij wordt al vijf jaar door de verdachte met de dood bedreigd. A.F. die zich bezighoudt met het spirituele werd door de verdachte benaderd om hem op het gebied van het spirituele te helpen. 

Aangezien R.S. onder invloed van alcohol verkeerde weigerde de aangever hem te helpen. Dit viel niet in goede aarde bij de dronkaard, waardoor hij op het voertuig van A.F. sloeg die op dat moment in zijn inrit stond. Vanaf dat moment had A.F. last van de verdachte, zodra hij voorbij de woning van de aangever reed. De verdachte gaf de 61-jarige man steeds weer aan hem te zullen vermoorden.

Daar de aangever nog steeds last van de verdachte ondervindt en A.F. vanwege de vele brute moorden en of mishandelingen die de laatste tijd plaatsvinden bang is, besloot hij aangifte te doen, meldt de politie Public Relations. 

R.S. werd vervolgens opgespoord en aangehouden, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. Hangende het onderzoek is R.S. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.


Advertentie

Tuesday 16 July
Monday 15 July
Sunday 14 July