starnieuws

Jeugdige slachtoffer in kritieke toestand in ziekenhuis

21 Jun, 14:32
Het 14-jarige slachtoffer D.D. die met een eindhout donderdag is bewerkt, is in kritieke toestand ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Het gevecht vond plaats tussen de jeugdigen in het dorp Birudumatoe dichtbij de Johannes Gabsie school te Brownsweg in het district Brokopondo.

De dorpelingen willen geen informatie prijsgeven aan de politie waardoor de opsporing en aanhouding van de verdachte dorpelingen moeizaam verlopen. Na bekomen informatie is gebleken dat bedoelde verdachten ter voorkoming van hun aanhouding, door familieleden naar Paramaribo zijn overgebracht.

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie van Brownsweg is naar voren gekomen dat een manspersoon zich met het gevecht is gaan bemoeien. Hij heeft het  slachtoffer D.D. opzettelijk en met kracht met een stuk hout een slag toegebracht op zijn hoofd.

De politie doet een beroep op de gemeenschap om alle informatie die kan leiden tot de aanhouding van de verdachten door te spelen via het Command Center op het nummer 115, de gratis tiplijn 179 of op het mobielnummer van de politie van Brownsweg 08684705.

Advertentie

Tuesday 16 July
Monday 15 July
Sunday 14 July