starnieuws

Man overleden na steekverwonding

26 Mar, 21:23
L.S. (48) die maandag een steekverwonding heeft opgelopen bij een steekpartij voor Dream café aan de A.K. Doergasawstraat in het district Nickerie, is in het ziekenhuis komen te overlijden. De verdachte in deze zaak is opgespoord en na voorgeleiding in verzekering gesteld.

De politie van Nieuw Nickerie constateerde bij aankomst ter plekke dat het slachtoffer zich met familie en vrienden in het café bevond. Kort vóór het incident was hij naar buiten gelopen en werd daarbij met een scherp voorwerp gestoken door een onbekende man, die na de daad het hazenpad koos. Het slachtoffer werd vóór de komst van de politie per eigen gelegenheid door familieleden afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie, meldt de politie Public Relations.

Een bezoeker gaf de politie te kennen dat hij op dat moment het café bezocht en het slachtoffer L.S. buiten zag liggen met een steekverwonding. Hij ging de verdachte achterna zonder het gewenste resultaat. De wetsdienaren deden vervolgens het MMC aan en kregen van de dienstdoende arts te horen dat het slachtoffer het leven heeft gelaten. Het motief tot deze daad is vooralsnog onbekend.



Advertentie

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April