starnieuws

Verkeersdode Martin Luther Kingweg (update)

26 Mar, 10:49
In een eerdere berichtgeving van het eenzijdig verkeersongeval met dodelijke afloop op de hoek van de Martin Luther King (MLK)-weg en de Tout Lui Faut Kanaalweg rechts, in het district Wanica was aangegeven dat de 42-jarige autobestuurder R.S. op 25 maart het leven heeft gelaten. Dit was aangegeven aan de hand van de documenten die in het voertuig waren aangetroffen, meldt de politie Public Relations.

Naderhand is in de morgen van dinsdag 26 maart 2024 door familieleden aangegeven dat het verkeersslachtoffer in deze betreft de adspirant Agent van politie A.R. (24).  In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van A.R. intussen door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

De politie van het bureau Livorno constateerde bij aankomst op de plek dat  een voertuig in het kanaal lag. Naar zeggen van een politieambtenaar die het gebeuren zag, reed hij over de Tout Luit Fautkanaalweg rechts, komende vanuit de richting van de Sir Winston Churchillweg en gaande in de richting van de MLK-weg. 

Automobilist A.S. kwam uit tegengestelde richting en reed door tot nog toe onbekende reden regelrecht het kanaal in. De wetsdienaar bracht zijn voertuig tot stoppen en samen met een andere manspersoon schoten zij het slachtoffer te hulp en haalden hem uit het voertuig. Hierna legden zij A.S. op de berm, maar de man vertoonde geen teken van leven meer. 



Advertentie

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April