starnieuws

ABOP legt nadruk op eenheid bij viering Holi

25 Mar, 16:54
Met de verbranding van de Holika is dit jaar weer eens de aanzet gegeven voor de viering van het Holi feest. De universele gedachte van de overwinning van het goede op het kwade loopt als een rode draad door elke religie. De Algemene Bevrijding en Ontwikkelingspartij (ABOP) omarmt uiteraard ook deze gedachte.

Met de verschillende kleuren waarmee wij op dit nationaal feest elkaar bepoederen geven we ook blijk van de eenheidsgedachte die hieruit voortspruit. Als Surinamers komen wij samen en geven er blijk van dat onze verschillen elkaar juist binden. Dat maakt ons land zo mooi en uniek!

Het Holi feest symboliseert ook het nieuwe dat wij tegemoet gaan. Niet alleen in ons persoonlijk leven is dit zo, maar als samenleving in het geheel is hier sprake van. Verandering in positieve zin zal ons als land en samenleving verder laten bloeien en daar kan geen stop aan worden gebracht. De ABOP heeft als regeringspartij uiteraard een wezenlijke bijdrage geleverd aan deze positieve verandering. Uiteraard is niet alles zonder de nodige pijn gerealiseerd, maar er kan gerust gesteld worden dat het gevoerde beleid op termijn positief uitpakt. De inflatie en geldontwaarding vertonen dan ook een beduidend dalende trend. Met de goedkeuring van het IMF toont de regering dat ook op het internationaal vlak de ingeslagen weg wordt goedgekeurd. Dit geeft weer vertrouwen in onze toekomst.

De ABOP is zich ervan bewust dat wij nog niet helemaal daar zijn, maar alle verandering neemt tijd in beslag. In de bijkans vier jaar dat de partij deel uitmaakt van de regering is de verandering stukje bij beetje op gang gebracht en staan wij vandaag op dit punt. En het zal beter gaan!

Met de positieve vooruitzichten voor ons land is er geen ontkomen aan dat het op termijn met eenieder beter zal gaan. De Holika verbranding symboliseert namelijk het achterlaten van het negatieve en blijft het positieve achter. Met deze gedachte die de ABOP omarmt wenst de partij aan de gehele samenleving een Subh Holi!


Advertentie

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April