starnieuws

Arrestatie Team arresteert verdachte zware mishandeling

21 Sep, 20:34
Het Arrestatie Team heeft de verdachte Anthony K. alias 'Boebi' donderdag aangehouden. Hij wordt verdacht van onder andere openlijke geweldpleging, poging tot doodslag en zware mishandeling. Deze verdachte moet in juli betrokken zijn geweest bij een steekpartij in een bar/dancing aan Saramaccastraat. Daarbij raakten drie mannen gewond.

Die gewonden werden voor behandeling naar de Spoedeisende Hulp gebracht. Niet lang daarna verschenen twee mannen ter plaatse die hoogstwaarschijnlijk van plan waren om de slachtoffers nog meer kwaad te doen. Naderhand zijn deze twee mannen geïdentificeerd als te zijn Jurgen P. en Anthony K.

Toen zij geen toegang kregen tot de slachtoffers keerden zij zich tot de begeleiders van de slachtoffers. Daarbij heeft Jurgen P. de 27-jarige begeleidster Candice W. een ernstige verwonding toegebracht in het gelaat. Na deze laffe daad vluchtten zij weg. Daarbij had Anthony K. een jachtgeweer met ingekorte loop tevoorschijn gehaald waarmee hij schoten had gelost.

Jurgen P. is eerder aangehouden en in verzekering gesteld, terwijl Anthony K. gistermorgen omstreeks acht uur in de Jodenbreestraat in de kraag is gevat. Hij is vervolgens overgedragen aan de recherche van het bureau Geyersvlijt, die belast is met het onderzoek. Anthony K. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De slachtoffers zijn al enige tijd uit het ziekenhuis ontslagen, meldt de politie Public Relations.

Sunday 16 June
Saturday 15 June
Friday 14 June