starnieuws

Bee nieuwe voorzitter Papatam

20 Aug 2014, 08:00

Marinus Bee
Marinus Bee, assembleelid (A Combinatie/ABOP) is de nieuwe voorzitter van sv Papatam. Deze eerste klasse ploeg eindigde het vorige seizoen op de 8ste plaats. Het nieuwe hoofdbestuur heeft als belangrijke taak het komend jaar de club klaar te maken voor hoofdklasse voetbal.

Bee is geen onbekende in het district als het om voetbal gaat. Hij is tien jaar lang voorzitter van de Albina Sport Bond geweest. “Nu is het tijd om een Albinezen ploeg op een andere manier een steun in de rug te geven. Het uiterste doel is het bereiken van de SVB hoofdklasse”, zegt Bee. Het nieuwe bestuur bestaat verder uit Eduard Boekha als ondervoorzitter en Angela Veldman als secretaris.

“Wij zijn druk bezig het team te versterken. De aanpak zal zeer professioneel zijn dit jaar”, belooft Bee. Het plan van aanpak is zondag met bestuur en spelers besproken. Een van de eerste zaken die zal worden aangepakt is de juridische status van de vereniging. De stappen voor het bereiken van rechtspersoonlijkheid zijn al gezet. “Ik heb contact gehad met de ploegadvocaat die dit in orde zal maken. Het is belangrijk dat de ploeg rechtspersoonlijkheid bezit. Hiermee hebben we dan als topsectie ploeg ook stemrecht bij de SVB”. De thuisbasis van deze ploeg blijft het Papatam stadion te Albina.

Advertentie