starnieuws

Details over registratie koopkrachtversterking SRD 1.800

25 Feb 2023, 16:42
Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) is volop bezig met de campagne rond het registratieproces voor SRD 1.800 koopkrachtversterking. Maandag zal om 9.00 uur het registratieproces fysiek plaatsvinden in Paramaribo. De uitbetaling vindt met terugwerkende kracht tot 1 januari plaatst.

Behalve de fysieke registratie, zal landelijk de online registratie ook maandag opstarten. Dit kan via https://gov.sr/ministeries/ministerie-van-sociale-zaken-en-volkshuisvesting/request-form/ en geldt voor alle districten. Huishoudens met een gezinsinkomen van netto SRD 6.000 of minder komen in aanmerking voor een koopkrachtversterking van SRD 1800 per maand.

De uitbetaling van de koopkrachtversterking vindt plaats met terugwerkende kracht vanaf januari 2023.Mensen van Paramaribo die in aanmerking willen komen voor de koopkrachtversterking, kunnen zich registreren bij een van de Sozavo wijkkantoren in hun ressort.

Het registratieproces in de overige districten zal ook zo spoedig mogelijk van start gaan. Dit zal tijdig via alle mediakanalen worden bekendgemaakt, meldt Sozavo.

U kunt alle criteria hier downladen.
pdf-icon.gif Bekendmaking_Sozavo_-_Sociaal_Programma_van_de_Overheid.pdf    

Advertentie

Saturday 18 May
Friday 17 May
Thursday 16 May