starnieuws

Natio verliest met 0-1 van Guadeloupe

09 Sep, 19:35
Guadeloupe heeft vanmiddag Natio met 1-0 verslagen. Het enige doelpunt is gescoord in de 67e minuut van de wedstrijd. Natio heeft de enkele kansen die werden geschapen niet benut.

Guadeloupe zat beter op de bal en had tot de 70e minuut 60% balbezit, terwijl Natio pas daarna wat meer in actie kwam. Vanaf de 71e minuut steeg het percentage aan balbezit tot 55% in de verlenging en dropte daarna 2 minuten vóór tijd naar 53%.

Het doelpunt van Guadeloupe werd gescoord door de ingevallen J. Leborgne. Zijn doelpunt bleek later een gouden doelpunt te zijn. Overall was de balbezit van Natio maar 46% en 54% voor Guadeloupe.

Wil Natio zich kwalificeren zal ze uit een ander vat moeten tappen. De volgende wedstrijd wordt gespeeld in Suriname op 11 oktober. Dan zal Natio het opnemen tegen Costa Rica in het Essed Stadion en vervolgens op 15 oktober tegen Guyana.