starnieuws

Politiebericht over dodelijke aanrijding Commewijne

09 Sep, 18:56
Meerijder C.M. (45) is bij een zware aanrijding tussen twee voertuigen zondag aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 39½ in het district Commewijne ter plaatse overleden. Twee auto's zijn met elkaar in botsing gekomen.

Beide automobilisten M.K. en J.P. en de twee andere mede-inzittenden F.P.  en P.A. werden per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk en zijn deze voor herkeuring door de politie in beslag genomen.

De 42-jarige automobiliste M.K.was alleen in de auto. Zij kwam vanuit de richting van Tamanredjo en ging richting  Stolkertsijver. De bestuurster J.P. (42) reed met drie inzittenden in tegenovergestelde richting. Door tot nog toe onbekende reden ontstond er een zware aanrijding tussen de twee voertuigen met voor de meerijder C.M. het noodlottige gevolg. Hij vertoonde geen teken van leven meer en zat bekneld op de voor bijrijder stoel. 

Met behulp van de brandweer werd C.M. uit het voertuig gehaald. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. De bestuurster J.P. van dit voertuig en de twee andere meerijders waren voor de komst van de politie door omstanders uit het voertuig gehaald en op de berm geplaatst. De politie trof eveneens de automobiliste M.K. die niet aanspreekbaar was op berm aan.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van C.M. ter obductie door de politie in beslag genomen.

Advertentie