starnieuws

NPS-voorzitter: Partij zal zich niet laten afleiden door aanvallen

29 Sep, 14:42

De NPS heeft vanmorgen een krans gelegd bij het standbeeld van 'Jopie' Pengel op het Onafhankelijkheidsplein. (Foto: NPS)
De NPS maakt zich op om het bestuur van het land over te nemen en de grootste partij van het land te worden. Partijvoorzitter Gregory Rusland zei vanmorgen tijdens de kranslegging bij het standbeeld van 'Jopie' Pengel dat de gelederen gesloten moeten worden en eensgezind gewerkt moet worden naar de overwinning. De NPS viert vandaag haar 78-jarig bestaan en houdt vanavond een massameeting in Grun Dyari. Bij de kranslegging was ook aanwezig oud-voorzitter, ex-president Ronald Venetiaan.

Rusland merkte op dat nu de NPS in opmars is de aanvallen op de partij alleen maar zullen toenemen. Hij had geen goed woord over voor de aanvallen van binnenuit, van onder andere Wim Bakker. Rusland zei dat hij bereid is om met eenieder te praten. Hij waarschuwde partijgenoten om niet te spugen in het bord waaruit ze gegeten hebben. Mensen die geprofiteerd hebben van de structuren van de partij, zijn nu bezig met aanvallen. De partijleider riep op om eensgezind te werken naar de overwinning. Hij is bereid 1 dag na de verjaardag van de partij te praten met mensen die bezig zijn met aanvallen om te luisteren naar wat hun probleem is.

De politicus benadrukte bij de kranslegging dat de NPS zich niet zal laten afleiden door aanvallen en het pad van ontwikkeling niet zal verlaten. De partij is voor eenieder en niet alleen van elitaire mensen, benadrukte Rusland. Hij voerde aan dat beslissingen worden genomen door de structuren van de partij en personen die daar niet eens mee zijn, horen zich daarbij neer te leggen.

De NPS groeit en zal haar positie weer innemen in het bestuurscentrum, voerde Rusland aan. Mensen hebben het heel moeilijk in het land. Er moeten weer perspectieven komen voor jongeren. De partijvoorzitter merkte op dat de komende verkiezingen een impact zullen hebben op diverse generaties. De NPS is volgens hem de enige partij die een rechtvaardig bestuur kan voeren. Er moet eensgezind gewerkt worden aan een betere toekomst voor eenieder.

Advertentie