starnieuws

SLM vliegt voorlopig niet op Trinidad en Belém

25 May, 16:22
Surinam Airways heeft vanaf gisteren de reguliere lijndiensten na bijkans drie decennia naar Port of Spain en Belém opgeschort. Het bedrijf deelt mee dat dit te maken heeft met voortgaande herstructurering. Het bedieningsmodel en de economische levensvatbaarheid van het routenetwerk worden herzien.

"De opschorting van onze activiteiten op deze prachtige destinaties, is net als elk ander herstructureringsproces een moeilijke beslissing geweest. Wij zijn de plaatselijke loyale medewerkers, autoriteiten, toegewijde klanten, reisagenten, dienstverleners en zakenrelaties dankbaar voor het vertrouwen en onschatbare steun welke wij hebben mogen ervaren. We zijn echter ook hoopvol dat we de dienstregeling kunnen hervatten na uitkomst van de exercities die voor Surinam Airways op termijn duurzame groei in de regio moeten garanderen", wordt aangegeven in een persbericht.

Met deze maatregel is het regionale vliegschema aangepast, waarbij de vluchtdagen naar destinaties Aruba en Curaçao ingaande 1 juni 2022 eveneens zijn gewijzigd. Per deze datum worden deze destinaties uitgevoerd op de zondag en de woensdag. De vluchten naar Georgetown en Miami blijven gehandhaafd op de dinsdag en de zaterdag.

Surinam Airways biedt haar welgemeende verontschuldiging aan voor het ongerief en zet zich tot het uiterste in om deze tot een minimum te beperken. Alle betrokken passagiers worden via regelingen met partner-airlines geheraccommodeerd en worden verzocht rechtstreeks contact op te nemen met hun reisbureau of met Surinam Airways via e-mail callcenter@flyslm.com.

Advertentie

Monday 04 July
Sunday 03 July
Saturday 02 July
Friday 01 July