starnieuws

Boek over verrichtingen van 22 maanden regering

25 May, 10:59
Het eerste exemplaar van Samen verder bouwen aan welvaart en welzijn is vanmorgen op een regeringspersconferentie door Alven Roosveld, lid van de redactiecommissie, aangeboden aan president Chan Santokhi. Volgens de president is het boek zo beknopt mogelijk gehouden. Het gaat om een verzameling van de resultaten bij twee jaar verkiezing en 22 maanden regering.

"Er is in de afgelopen 22 maanden keihard gewerkt. Het was geen comfortabele rit over een gladde asfaltweg, het was een hobbelige weg met risico’s, botsingen, onbegrip en soms fouten. Daarbovenop kwam nog de Covid-19 pandemie. Maar wij hebben samen doorgezet. En hoewel lang niet alle problemen zijn opgelost, is er veel bereikt, en is het  vooruitzicht voor ons volk verbeterd. Het is waar, er zijn in 2021 behoorlijke prijsstijgingen geweest. Maar zonder het actieve beleid tot economische stabilisatie zou de situatie vele malen erger zijn", stelt de president in het voorwoord.

In het boek, samengesteld door het Kabinet van de President, is van de ministeries de resultaten beknopt weergegeven. Santokhi zei dat aan de ministers gevraagd is om hun bijdrage in te korten, rekening houden met het budget van het drukken van het boekwerk. Aan Roosveld vroeg hij om de uitgebreide versie ook beschikbaar te stellen aan de samenleving.

U kunt het boekwerk hier downloaden.
pdf-icon.gif Boek_verrichtingen_regering.pdf    

Advertentie

Monday 04 July
Sunday 03 July
Saturday 02 July
Friday 01 July