starnieuws

Vrouw omgekomen bij botsing Twee Kinderenweg (update)

23 May 2022, 19:27
Een vrouw is vanmiddag omgekomen bij een aanrijding aan de Twee Kinderenweg. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing.

De melding werd bij de politie gedaan van een zware aanrijding aan de Twee Kinderenweg. Bij aankomst van de politie werd de vrouw aangetroffen met ernstige verwondingen. Zij is ter plekke overleden. De politie Public Relations meldt dat het gaat om de 78-jarige automobiliste Marina Nojokromo het leven gelaten.

Onderzoek wees uit dat de bestuurder van de terreinauto, Patrick M. (54) vanuit de richting van de Commissaris Thurkowstraat kwam en ging richting de Anton Dragtenweg. Het slachtoffer reed vanuit een inrit achteruit de straat op zonder voorrang te hebben verleend aan het verkeer over de Twee Kinderenweg met als gevolg de aanrijding. Door de slag vloog Nojokromo door de voorruit van het voertuig.

De andere bestuurder verkeerde onder invloed van alcohol en klaagde van pijn op zijn borst. Hij werd voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het rijbewijs van Patrick M. is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.

Advertentie