starnieuws

Eerste verkeersdode Nickerie is tiener

23 May 2022, 18:21
Angel Bahoran is zaterdag overleden aan haar verwondingen die ze had opgelopen bij een verkeersongeval aan de Walther Hewittstraat in Nickerie. De twaalfjarige is in het Mungra Medisch Centrum (MMC) overleden. Zij is de eerste verkeersdode die in Nickerie is gevallen voor dit jaar.

Een andere twaalfjarige die ook betrokken was bij het verkeersongeval is in kritieke toestand opgenomen op de afdeling intensieve zorg van het MMC. In de auto die betrokken was bij het verkeersongeval zaten behalve de bestuurder, de twee tieners ook twee vrouwen. Een van de vrouwen is met een ribfractuur in het ziekenhuis opgenomen, terwijl de andere vrouw en de bestuurder na medische behandeling naar huis zijn gestuurd.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat de negentienjarige bestuurder met  zijn mede inzittenden reed over Walther Hewittstraat. Hij kwam vanuit de richting van de Cassaveweg. De bestuurder verklaarde dat hij op een bepaald momen is uitgeweken voor een tegenligger, maar dat hij een botsing niet kon voorkomen. Bij de frontale botsing verloor de 19-jarige de controle over de besturing van zijn voertuig. De auto belandde met zijn kop in de langs de weg lopende trens.

Omstanders hielpen de bestuurder en de vier mede-inzittenden uit het voertuig na het ongeval. Ze werden allen per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp van het MMC vervoerd.


Advertentie

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March