starnieuws

Ruim 30 bromfietsers in beslag genomen tijdens controle

18 Apr, 12:44
Tijdens de Operatie Veilig Suriname in de nacht van zaterdag op zondag zijn op verschillende locaties 31 bromfietsen en 2 motorfietsen in beslag genomen. De voertuigen zullen opnieuw worden gekeurd.

Nabij de brug aan de Saramaccadoorsteek en de Coesewijnebrug nabij de Duisburglaan zijn er roadblocks gehouden, waarbij verschillende verkeers- overtreders proces-verbaal werden aangezegd. Verder werden er op de kruising aan de Henck Arron- en de Stoelmanstraat verkeersacties gehouden, die resulteerde tot inbeslagname van 11 bromfietsen van wie de bestuurders geen bescheiden konden overleggen. Aan de Cultuurtuinlaan werden van twee bestuurders hun bromfietsen in beslag genomen, aangezien zij geen bescheiden konden overleggen.

In samenwerking met de Militaire Politie is een grootscheepse actie ondernomen tegen racende jongeren op de noordelijke zijde van de Ringweg. Daarbij zijn er 18 bromfietsen waarvan de bestuurders geen bescheiden konden overleggen en of de door hun bestuurde bromfietsen opgemaakt waren voor de race, meldt de politie Public Relations.

Van twee motorfietsbestuurders die niet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en of geen bescheiden konden overleggen, werden de voertuigen in beslag genomen. Een militair die tekeer ging werd ter afkoeling overgedragen aan de Militaire Politie.

Advertentie

Thursday 11 August
Wednesday 10 August
Tuesday 09 August