starnieuws

Jongeman aangehouden voor kappen broer

22 Jan 2022, 07:54
De 21-jarige A.A. is vrijdag aangehouden. Hij heeft zijn broer met een houwer gekapt. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij een patiënt van het Psychiatrisch Centrum Suriname is. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld. De houwer is nog niet terecht.
 
In de vooravond van woensdag kreeg de politie een melding van een kappartij aan de Jullietteweg, een zijstraat van de Vredeslust 1. Bij het onderzoek ter plaatse werd een man op een erf aangetroffen met een diepe kapwond aan zijn linkerhand ter hoogte van zijn pols. De man bloedde hevig en was niet aanspreekbaar.

Volgens verklaring van de familie zou hij door zijn jongere broer met een houwer zijn gekapt. De verdachte was na het geval spoorloos. Het slachtoffer werd met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis, alwaar spoedoperatie noodzakelijk was. Hij werd hierna in de inrichting opgenomen en verkeerde buiten levensgevaar.

Vrijdag kreeg de politie in de morgenuren een tip dat de verdachte zich op zijn woonadres bevond. De politie reageerde hierop en deed de locatie aan en heeft hem ter plekke aangetroffen.

Advertentie