starnieuws

Telesur verhoogt prijzen per 1 november

21 Oct 2021, 16:08
Per 1 november zullen alle diensten van Telesur marktconform zijn. In plaats van de koers van SRD 12.50 voor de US-dollar zal de koers van de Centrale Bank van Suriname  (SRD 21) worden gehanteerd. Dit deelt het bedrijf mee. Er is toestemming van de regering om de prijzen te verhogen.

Het bedrijf voert aan dat internetdiensten grotendeels afhankelijk zijn van import van materiaal en aankoop van internationale capaciteit uit het buitenland. Deze importen moeten in valuta worden voldaan. Op aangeven van de overheid zijn de tarieven al die tijd niet aangepast. "Wij hebben samen met de eigenaar, gewerkt aan oplossingsmodellen die zowel bedrijfseconomisch verantwoord als sociaal-maatschappelijk dragelijk zijn", zegt Telesur.

De prijsaanpassingen voor vast breedband internet zijn zodanig dat het dragelijk is voor de samenleving maar ook bedrijfseconomisch verantwoord zijn. De bedrijfsverbindingen zoals data-internet, VPN etc. worden met 24% aangepast, exclusief omzetbelasting van 12%. Deze aanpassing garandeert Telesur om een goede prijs-kwaliteit verhouding te garanderen in de dienstverlening zowel kwalitatief als kwantitatief.

U kunt het persbericht met de verschillende aanpassingen hier downloaden.
pdf-icon.gif Marktconforme_koers_per_1_nov_2021.pdf    

Advertentie

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April