starnieuws

Drie roofverdachten kort na beroving aangehouden

30 Jul, 00:22
Drie roofverdachten, Michael F. (33), André N. (33) en Milton D. (40) zijn donderdagmiddag kort na een beroving in Paramaribo aangehouden. Zij hebben een 26-jarige jongeman beroofd van zijn geld, SRD 200, en telefoon.

Het slachtoffer liep over de Dr. Eugène Albert Gesselstraat (Hoogestraat) en werd ter hoogte van de Hofstraat beroofd. De rovers zaten in een grijze auto en overrompelden hem. Zij bedreigden hem en maakten de spullen buit. Na de daad stapten zij in de grijze wagen waarin zij wegreden.

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo reed binnen een half uur na de beroving de vluchtauto klem te Flora. Milton D. en Michael F. die in de auto zaten, werden aangehouden. Het voertuig werd doorzocht en de wetsdienaren troffen de gestolen telefoon daarin aan. De verdachte Maikel F. had een schoudertas in zijn bezit waarin een mes en SRD 180 zijn aangetroffen. Het tweetal het voertuig, het mes, het geld en de telefoon werden overgedragen aan de collega’s van het bureau Nieuwe Haven.

Kort na de aanhouding van het tweetal werd medeverdachte André N. ook aangehouden door de politie van Nieuwe Haven. De verdachten beschuldigen elkaar van de beroving. Alle drie zijn bekenden van de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn zij hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.


Advertentie