starnieuws

Ramadhin en Nederlandse missie leggen werkbezoeken af

13 Jun, 06:38

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid in gesprek met de Nederlandse medische missie. (Foto: CDS)
Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, de Nederlandse medische missie, onder leiding van Marc Sprenger en ambassadeur Henk van der Zwan hebben zich geori├źnteerd in Nickerie en het Boven-Suriname gebied. Nagegaan is hoe het proces van vaccineren verloopt en wat de knelpunten zijn rond de Covid-zorg.

In Nickerie werd een werkbezoek gebracht aan de poli van de Regionale Gezondheidsdienst in de Van Pettenpolder, waar er volop werd gevaccineerd en aan het Medisch Mungra Centrum. Nagegaan is welke dringende behoeften er zijn rond de Covid-zorg. Enkele leden van de medische missie alsook directieleden van het Volksgezondheid waren aanwezig bij de werkbezoeken, meldt de Communicatiedienst Suriname.

Op vrijdag 11 juni vertrok de delegatie samen met de Medische Zending, naar het Boven-Suriname gebied. Onderweg werd de poli van Brownsweg aangedaan, waarna de delegatie zich begaf richting Laduani, alwaar een verkenningsbezoek werd gebracht. Samen met de Medische Zending is een aantal knelpunten in de Covid-zorg en de vaccinatiecampagne besproken. De delegatie keerde zaterdag terug. 

Advertentie

Friday 30 July
Thursday 29 July
Wednesday 28 July