starnieuws

Broer vergrijpt zich aan zusje

09 Mar, 06:18
Sekslustige Georgio B. (28) gaf maandag in de rechtszaal slechts toe dat hij zijn negenjarig zusje heeft betast. Het meisje verklaart echter dat haar broer seks met haar heeft bedreven, maar hij ontkent dat.

Rechter Cynthia Valstein-Montnor confronteerde de verdachte met de geneeskundige verklaring waaruit blijkt dat er seksuele handelingen met het meisje zijn gepleegd bij haar geslachtsdeel en de anus. Het slachtoffer zei dat zij niet heeft gelogen voor haar broer en vond het erg wat haar is overkomen. De rechter sprak het kind toe om, ondanks het feit dat zij seksueel misbruikt is, het beste van haar leven te maken. Zij moedigde haar aan om best te blijven doen op school en iets te worden in de maatschappij.

Georgio B. had tijdens het vooronderzoek bevestigd dat de verklaring van het meisje klopt. In de rechtszaal ontkende hij een dergelijke verklaring te hebben afgelegd. Hij vond dat de politie hem onder druk had gezet. Hij betuigde spijt voor het betasten van zijn zusje. De verdachte zou ook seksuele handelingen met zijn vijfjarig broertje hebben gepleegd. Hij beweerde dat de kleuter zelf met zijn geslachtsdeel heeft gespeeld zonder dat hij hem iets had gezegd.

Hij is eerder veroordeeld voor het seksueel misbruiken van zijn twee nichtjes. De rechter zal deze zaak op 10 mei verder behandelen. Er zal een psychologisch rapport van de verdachte worden uitgebracht. Advocaat Therese Roos vindt een psychologisch rapport over de man noodzakelijk.

Advertentie