starnieuws

Orange 10.2 uit de lucht; VHP komt met eigen zender

03 Aug, 05:36
De VHP heeft besloten haar mediakanaal Orange 10.2 uit de lucht te halen vanaf vandaag. Er was een huurcontract van een jaar met Apintie dat intussen is verlopen. De politieke organisatie had vóór de verkiezing de beschikking over vier televisiekanalen, twee bij Radika en er werd ook uitgezonden via Power tv. 

Hoofdbestuurslid van de VHP, Stan Dijksteel, die gaat over communicatie, om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat er een herstructurering komt. De kanalen hebben hun nut bewezen, maar er wordt gekozen voor efficiency. De partij blijft de samenleving informeren over diverse ontwikkelingen. Er is wat tijd nodig voor de herstructurering, waarbij de middelen zo efficiënt mogelijk ingezet zullen worden. 

Een groot deel van de mensen krijgt informatie ook via de televisie. Daarom zal de VHP de televisie blijven inzetten om te communiceren met de achterban, legt Dijksteel uit. Communicatie via social media alleen is niet voldoende. Na een evaluatieperiode komt de VHP weer in de lucht met een eigen zender, want via het beeld kunnen meer mensen de boodschap volgen. De zaken rond de realisatie van de VHP-zender worden uitgevoerd door de VHP entiteit Orange Media Group. 

Advertentie

Friday 18 September
Thursday 17 September