starnieuws

Covid-19: Zondag geen cijfers gepresenteerd

13 Jul, 00:00
Op de Covid-19 website zijn zondag geen nieuwe besmettingen gemeld. Ook is er geen melding gemaakt van mensen die, genezen zijn verklaard. Op diverse locaties zijn er wel mensen ontslagen. Sinds lange tijd zijn er geen cijfers gepresenteerd. 

Starnieuws verneemt dat er wel testen zijn gedaan door het Centraal Laboratorium van het Bureau Openbare Gezondheidszorg. Er zijn 18 personen positief getest, maar de resultaten zijn echter nog niet kenbaar gemaakt. Veel mensen zijn, zoals gebruikelijk, op zoek naar informatie. 

In de maand juli zijn tot nu toe 226 personen positief getest op Covid-19. Vijf personen hebben deze maand het leven gelaten. Mede door het versoepelde beleid om mensen te ontslaan, zijn in de afgelopen 12 dagen maar liefst 282 personen genezen verklaard. 166 mensen zijn in quarantaine. 

In het oosten van het land zijn er nog zorggebieden. Daar zijn de scholen nog steeds gesloten, waardoor toetsen en examens van leerlingen in gevaar zijn. Het is nog niet duidelijk hoe deze kinderen het schooljaar zullen afronden. 

Monday 03 August
Sunday 02 August
Saturday 01 August