starnieuws

Drie verdachten aangehouden voor dood man

20 Sep, 14:34
Frans Biswane (57) is vermoedelijk door mishandeling op zondag 15 september overleden op zijn woonadres aan de Willenshooplaan. Gisteren zijn drie mannen aangehouden en hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het gaat om de 21-jarige Irvan S., de 53-jarige Mohamed I. en de 39-jarige Revelino D. 

Deze mannen worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan mishandeling van Biswane. De mannen zouden ook een schop hebben gebruikt om de mishandeling te plegen. De politie van het bureau Uitvlugt deed het onderzoek op het woonadres van het slachtoffer. 

Biswane scheen in bewusteloze toestand te verkeren, bij aankomst van de politie. Toen de ingeschakelde ambulance ter plaatse arriveerde om de man naar het ziekenhuis te vervoeren, kwamen de verpleegkundigen tot de ontdekking dat hij geen teken meer van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

De politie van Uitvlugt droeg deze zaak voor verder onderzoek over aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Hangende het onderzoek is het ontzielde lichaam van de heer Biswane in beslag genomen voor obductie, meldt de politie Public Relations. 

Advertentie

Sunday 16 February
Saturday 15 February
Friday 14 February