starnieuws

Slachtoffer vertelde twee personen over verkrachting

15 Jun, 05:33

Perkash M. is aangeklaagd voor verkrachting. Het slachtoffer heeft het feit aan twee personen verteld. Kantonrechter Lydia Ravenberg heeft beide getuigen gehoord op de rechtszitting van donderdag. Het meisje heeft lichamelijke en geestelijke beperkingen. Zij zou op 1 maart seksueel zijn misbruikt door de verdachte.


De eerste getuige, een schoonzus van de verdachte, vertelde dat zij het meisje en haar moeder tegenkwam. De moeder vertelde dat haar dochter was verkracht. De getuige vroeg aan het slachtoffer of dit waar was en ze beaamde het. Volgens de getuige wordt het meisje door haar vader misbruikt. Het meisje zou zelf aan de getuige verteld hebben dat ze dagelijks seksueel wordt misbruikt door haar vader wanneer haar moeder aan het werk is. Perkash M. heeft een relatie met de zus van het meisje dat ook een beperking heeft.


Een buurtbewoner werd ook gehoord. Ook aan hem had het slachtoffer verteld dat ze seksueel was misbruikt door de verdachte en dat het één keer was gebeurd. Hij stelde haar ouders op de hoogte. Op 27 juni zal deze zaak verder worden behandeld.


Wanita Ramnath