starnieuws

Echtpaar Kromopawiro-Sowidjojo 60 jaar getrouwd

22 May 2019, 20:53

Het diamantenechtpaar Kromopawiro-Sowidjojo. (Foto's: BIC-Para)

Districtscommissaris van Para, Armand Jurel, heeft een bloemstuk en een enveloppe meegenomen voor het echtpaar.
Het echtpaar Kromopawiro – Sowidjojo vierde afgelopen zaterdag zijn 60-jarige huwelijksjubileum. Liefde, begrip, geduld en verdraagzaamheid, zijn de ingrediënten van deze duurzame unie zeggen de echtslieden. Te midden van kinderen, overige familie en genodigden is dit diamanten huwelijk gevierd.

Districtscommissaris van Para Armand Jurel heeft samen met de bestuursdienst een bezoek aan het echtpaar gebracht en de felicitaties van president Desi Bouterse overgebracht. Jurel bracht ook een enveloppe en een bloemstuk mee, meldt het Burger Informatie Centrum Para.

Gimo Kromopawiro is geboren op 12 oktober 1938 in het district Suriname. Hij is het zesde kind uit een aantal van 7. Hij heeft tot aan zijn pensionering gewerkt voor de Suralco. Sini Kromopawiro-Sowidjojo, is geboren op 12 december 1943 in het district Commewijne. Zij was huisvrouw geweest en heeft de zorg van haar gezin altijd vooropgesteld. Verder houdt ze zich bezig met tuinieren.

Het echtpaar heeft 7 kinderen gehad, waarvan 2 reeds overleden zijn. Verder bestaat de familie uit 11 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen, meldt het BIC-Para. 


Advertentie

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April