starnieuws

Easy Creditcard DSB voor girale overmakingen

26 Mar, 00:36

CEO DSB, Hanna Lieuw Hie-Gonesh, overhandigt de DSB Easy Creditcard aan governor Robert van Trikt. (Foto: DSB)
Iedereen die een US-dollar of euro-rekening heeft bij De Surinaamsche Bank (DSB) kan vanaf vandaag een Easy Creditcard aanvragen op de kantoren van de bank. De eerste DSB Easy Creditcard is maandag door de CEO van DSB, Hanna Lieuw Hie-Gonesh, overhandigd aan governor Robert van Trikt van de Centrale Bank van Suriname

Met de Easy Creditcard voor het brede publiek stimuleert DSB giraal betalen. Met de introductie van de Easy Creditcard maakt DSB het gemakkelijk voor al haar klanten die naar het buitenland afreizen en niet met contanten willen reizen. Uiteraard ook te gebruiken voor online inkopen/betalingen, zegt de bank.

De Easy Creditcard is gemakkelijk en snel aan te vragen en alle houders van een DSB euro of US-dollar rekening kunnen in aanmerking komen voor deze creditcard.

Gebruik van de DSB Easy creditcard is simpel volgens de bank. Middels DSB internet banking of DSB mobile banking kan elk moment een bedrag overgeboekt worden op de creditcard (Mastercard) waarmee vervolgens betalingen verricht kunnen worden.
"Profiteer van alle gemakken en voordelen van een Mastercard creditcard," is de oproep van de bank aan rekeninghouders.