starnieuws

NPS-voorzitter draagt sportveld Goede Verwachting over

25 Mar, 03:14

NPS-voorzitter Gregory Rusland doet ook even mee met de slagbalwedstrijd die gehouden is op het veld te Goede Verwachting. De groene partij heeft bijgedragen om het veld op te knappen. (Foto: NPS)
NPS-voorzitter Gregory Rusland heeft zondag het veld te Goede Verwachting overgedragen aan de kinderrijke buurt. De groene partij heeft het mogelijk gemaakt dat het sportveld gebruikt kan worden door de jeugd van de omgeving. Er is onder andere zand gedoneerd door de partij om het terrein op te hogen. De politicus trapte een balletje en toonde zijn kunsten bij slagbal.


Rusland motiveerde in een korte toespraak de jeugdigen om de mogelijkheden voor scholing te benutten opdat zij later een goede toekomst kunnen hebben. Zij moeten zich goed voorbereiden op een betere positie door zich te scholen. Hij voerde aan dat ze niet afhankelijk moeten worden van pakketten, maar in staat moeten zijn hun eigen spullen te kopen omdat zij zelf geld verdienen door nu te werken aan een goede toekomst.

De politicus sprak de hoop uit dat de buurt goed gebruik zal maken van het sportveld om zich te ontspannen. Er is moeite gedaan door de partij, toen er een beroep op haar werd gedaan om het sportveld op te knappen. Rusland sprak de hoop uit dat het sportveld mag bijdragen aan de vorming van de jongeren. Hij vroeg de jongens en meisjes om goed gebruik te maken van het sportveld.