starnieuws

10 personen tellende NDP-delegatie naar China

16 Feb, 06:46

De NDP-delegatie op bezoek bij ambassadeur Liu Quan (3e van links). Naast hem (rechts), delegatieleider Amzad Abdoel.
Een delegatie van de Nationale Democratische Partij (NDP) zal een werkbezoek brengen aan de Communistische Partij van China (CPC). Het samenwerkingsverband wordt verder geïntensiveerd. Dit bezoek wordt afgelegd op uitnodiging van CPC. De delegatie onder leiding van Amzad Abdoel bestaat uit tien personen.


De delegatie vertrekt op 19 februari en is 2 maart terug. Ondervoorzitter van de NDP, Ramon Abrahams, heeft de delegatie gesproken en belangrijke adviezen en instructies gegeven. Om dit werkbezoek goed voor te bereiden hebben de delegatieleden vrijdag een beleefdheidsbezoek gebracht aan de ambassadeur van China, Liu Quan en minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken. Hierbij is informatie met elkaar uitgewisseld en de ontwikkelingsvisie met elkaar besproken.

CPC en NDP hebben al jaren een heel goede samenwerkingsverband, zegt Abdoel. De idealen van beide partijen vertonen veel overeenkomsten. De delegatieleden vinden het enorm belangrijk om hun partij op een waardige manier te vertegenwoordigen, deze samenwerking meer inhoud te geven, kennis en ervaring op te doen en het maximale te halen uit dit bezoek.

De delegatie bestaat verder uit: Kim van Zichem, Enrique Ralim, Joanna Aroepa, Claudie Doornkamp, Fabio Perk, Meriam Asodanoe, Juliette Tranadi, Anwar Moenne en Eric Boldewijn.

Sunday 16 June
Saturday 15 June
Friday 14 June