starnieuws

Verdachte ingerekend voor beroving ondernemer

14 Dec 2018, 17:23
Rosano, B. is aangehouden door het Arrestatie Team (AT). Hij wordt ervan verdacht mede betrokken te zijn geweest bij de beroving van een ondernemer voor een winkel, nabij de hoek van de Tout Lui Fout weg en de Badriweg. Daarbij is de 34-jarige ondernemer in zijn been geschoten.

Bij deze beroving is een tas inhoudende grote geldbedragen in Amerikaanse en Surinaamse dollars buitgemaakt. De criminelen hebben ook de sieraden, een mobiele telefoon en een vuistvuurwapen van de ondernemer buitgemaakt. Voordat de criminelen de eigendommen van de ondernemer afhandig maakten, schoot een hunner hem in zijn rechterbeen.

In het bezit van Rosano B. is een geldbedrag in SRD en US dollars aangetroffen en in beslag genomen door het AT. Vervolgens is Rosano B. en het in beslag genomen geld overgedragen aan de afdeling Recherche Regio Midden. Deze afdeling is belast met het onderzoek van deze berovingszaak, meldt de politie Public Relations. De verdachte is intussen in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Advertentie